20 maj 2013

Stationsjobb i år 1

Idag har vi jobbat i stationer. Vi jobbade med teknik, motorik, matematik, svenska och bild.





















1 kommentar:

  1. Hej alla barn i Kalix! Tack så mycket för ert fina brev. Apan Affe har inte kommit fram ännu. Vi börjar bli lite oroliga för honom nu.
    Vi ska skriva till er också och berätta lite om Veberöd, där vi bor. Kan ni vänta tills nästa vecka?
    Vi håller just nu på att flytta, vi ska byta till andra lokaler. Vi har mögel i vår skola och ska flytta till helt nya byggnader. Vi har tur för vi får stanna kvar på samma skola men bara flytta ut till paviljonger.
    Barnen har skrivit hälsningar till er. Vi håller på att skriva men det vara bara några som hann färdigt idag.
    Vi har gjort egna mattefilmer som vi hade mycket matteprat om idag. Vi har lagt in två uppgifter på vår klassblogg. Ni får gärna pröva att lösa dem. Man kan lösa dem på olika sätt, det var det vi hade mycket matteprat om idag.
    Vi tittade på Google Earth idag för att se var Kalix ligger. Det är långt till Kalix från Veberöd, det är 160 mil och det skulle ta minst 16 timmar att köra till er. Då skulle man vara tvungen att köra precis hela tiden utan att stanna en enda gång. Det är ju helt omöjligt!
    Vi är jätteglada att vi har fått er som kompisklass. Det ska bli roligt att lära känna er mer. Vi kan hitta på mycket roligt tillsammans även om vi bor långt ifrån varandra.

    Hej alla barn! Vi har såmar vilken årstid har ni. Från Matilda Bertilsson

    Hej jag heter Carin. Jag bor i Skåne. Mit efter namn är Lennartsson. Jag jilar at läsa i skolan. Vi har masa berättelser såm vi vil at ni ska läsa. Har ni några berättelser såm vi kan läsa?

    SvaraRadera